Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gurmán Festival 2011

 A je to tady! TORO BEEF!!

 

clim_thumb_640x_028.jpg

 

Již druhým rokem (viz Fotogalerie Gurmán Festival 2010) se účastníme po boku těch nejlepších z nejlepších v oboru gastronomie. Naší, již klasickou specialitkou bude 60 DNÍ ODVISELÉ MASO MLADÝCH ČESKÝCH BÝČKŮ, KTERÉ UVÁDÍME POD NÁZVEM "TORO BEEF" tuto specialitku je nutno objednat nejlépe předem, k dispozici je max 200ks steaků o hmotnosti 250g. mailem na jjedlicka@daytonprogress.cz a ještě lépe na 733 538 736.

Maso již na Vás čeká ve speciálně upravené chladící místnosti se stálou teplotou 0,5°C, pod dohledem UV lamp, které zabraňují případnému šíření bakterií. Maso "dozrává" aby bylo ve své nejlepší kondici připraveno potěšit neopakovatelným chuťovým projevem Vaše chuťové buňky. Maso je plné tmavé barvy , neodolatelné vůně čistého masa. Úpravy nabízíme tři druhy: 

na himalájské růžové kamenné soli Jamie Olivera

na pepři čtyř barev

čisté, bez koření

Neváhejte a objednejte si svůj gurmánský sen. Dobrou chuť přejí Honza a Jindra.

 

toro-detail.jpg