Gurmán Festival 2011
A je to tady! TORO BEEF!!
Již druhým rokem (viz Fotogalerie Gurmán Festival 2010) se účastníme po boku těch nejlepších z nejlepších v oboru gastronomie. Naší, již klasickou specialitkou bude 60 DNÍ ODVISELÉ MASO MLADÝCH ČESKÝCH BÝČKŮ, KTERÉ UVÁDÍME POD NÁZVEM "TORO BEEF" tuto specialitku je nutno objednat nejlépe předem, k dispozici je max 200ks steaků o hmotnosti 250g. mailem na jjedlicka@daytonprogress.cz a ještě lépe na 733 538 736.
Maso již na Vás čeká ve speciálně upravené chladící místnosti se stálou teplotou 0,5°C, pod dohledem UV lamp, které zabraňují případnému šíření bakterií. Maso "dozrává" aby bylo ve své nejlepší kondici připraveno potěšit neopakovatelným chuťovým projevem Vaše chuťové buňky. Maso je plné tmavé barvy , neodolatelné vůně čistého masa. Úpravy nabízíme tři druhy:
na himalájské růžové kamenné soli Jamie Olivera
na pepři čtyř barev
čisté, bez koření
Neváhejte a objednejte si svůj gurmánský sen. Dobrou chuť přejí Honza a Jindra.